Skip to Main Content

Beatnik Sound Station Chair

Napotki za povezavo in poslušanje glasbe v Beatnik Sound Station Chair

iOS

Za povezavo smo uporabili tablični računalnik Apple iPad Pro 10.5 (Apple A1709), ki ima nameščen operacijski sistem iOS 11.1.2.  

Odprite nastavitve tabličnega računalnika. Med aplikacijami poiščite ikono za nastavitve [Settings] (Slika 1).  

Slika 1

Odprle se vam bodo možnosti za nastavljanje naprave. Izberite [Bluetooth], kot prikazuje Slika 2. Če je potrebno vklopite Bluetooth povezavo. Pokazale se vam bodo naprave s katerimi imate ali ste že imeli vzpostavljeno povezavo Bluetooth. 

Slika 2

Če z glasbenim foteljem v UKM še niste imeli vzpostavljene povezave, ga boste morali poiskati med povezljivimi napravami v bližini. Pojavil se bo kot [Focal Wireless Receiver] med [OTHER DEVICES]. 

Slika 3

Potrdite povezavo z glasbenim foteljem s klikom na [Focal Wireless Receiver] (Slika 4).

Slika 4

Uspešno povezavo bo potrdil kratek pisk na glasbenem fotelju, na tabličnem računalniku pa bo prikazano stanje povezave [Focal Wireless Receiver Connected] (Slika 5). Prav tako bo v statusni vrstici prikazana ikona slušalk . S klikom na [ i ] lahko upravljate s povezavo. 

Slika 5

Za predvajanje glasbe lahko uporabite poljubno aplikacijo na tabličnem računalniku. Predvajate lahko glasbo neposredno s telefona, s spleta (npr.: Youtube) ali uporabite katero drugo storitev pretočnih vsebin. 

Na koncu je potrebno prekiniti Bluetooth povezavo med napravo in glasbenim foteljem. Ponovno je potrebno odpreti nastavitve, kot je opisano zgoraj in prikazano na slikah od 1 do 4: [Settings] > [Bluetooth] > [Focal Wireless Receiver]. S pritiskom na ime naprave bo povezava med vašo napravo in glasbenim foteljem prekinjena (Slika 6). 

Slika 6
{{system_footer}}