Skip to Main Content

Beatnik Sound Station Chair

Napotki za povezavo in poslušanje glasbe v Beatnik Sound Station Chair

Android

Za povezavo smo uporabili telefon Samsung Galaxy S8 (Samsung SM-G950F), ki ima operacijski sistem Android 7.0 in vmesnik SAMSUNG Experience 8.1 (videz menijev se med telefoni različnih proizvajalcev z Android sistemom nekoliko razlikuje).  

Odprite nastavitve telefona. Na primer na domačem zaslonu potegnite s prstom od vrha zaslona navzdol izberite zobato kolo ali med aplikacijami poiščite [Nastavitve] (Slika 1) in izberite [Povezave], da se vam prikažejo možnosti povezovanja (Slika 2). Izberite [Bluetooth]. 

Slika 1 Slika 2

Pokazale se vam bodo naprave s katerimi imate ali ste že imeli vzpostavljeno povezavo Bluetooth. Če z glasbenim foteljem v UKM še niste imeli vzpostavljene povezave, ga boste morali poiskati med povezljivimi napravami v bližini. Izberite [Iskanje] (Slika 3), da poiščete Bluetooth naprave v bližini (Slika 4). 

Slika 3 Slika 4

Potrdite napravo [Focal Wireless Receiver], da se napravi seznanita in povežeta (Slika 6). 

Slika 5 Slika 6

Uspešno povezavo bo potrdil kratek pisk na glasbenem fotelju, na telefonu pa bo prikazano stanje povezave [Focal Wireless Receiver Povezano za zvok medijev] (Slika 7). S klikom na zobato kolo ob seznanjeni napravi lahko upravljate s to povezavo. Za predvajanje glasbe na glasbenem fotelju mora biti na telefonu potrjeno, da se za predvajanje zvoka uporabi Focal Wireless Receiver (Slika 8). 

Slika 7 Slika 8

Za predvajanje glasbe lahko uporabite poljubno aplikacijo na telefonu. Predvajate lahko glasbo neposredno s telefona, s spleta (npr.: Youtube) ali uporabite katero drugo storitev pretočnih vsebin. 

 

Na koncu je potrebno prekiniti Bluetooth povezavo med napravo in glasbenim foteljem. Ponovno je potrebno odpreti nastavitve, kot je opisano zgoraj in prikazano na slikah 1, 2 in 7: [Nastavitve] > [Povezave] > [Bluetooth] > [Focal Wireless Receiver]. S pritiskom na ime naprave bo povezava med vašo napravo in glasbenim foteljem prekinjena (Slika 9). 

 
Slika 9  
{{system_footer}}