Skip to Main Content

Beatnik Sound Station Chair

Napotki za povezavo in poslušanje glasbe v Beatnik Sound Station Chair

Android Wear

Za povezavo smo uporabili pametno uro LG Urbane 2nd Edition (LG W200 LTE), ki ima operacijski sistem Android Wear 2.6. Na uro smo predhodno naložili glasbo v aplikacijo Play Music (Napotki za prenos glasbe na uro so v angleškem jeziku). 

Odprite nastavitve [Settings]. Na primer na številčnici (Slika 1) potegnite s prstom od vrha zaslona navzdol (Slika 2) izberite zobato kolo (Slika 3). 

Slika 1 Slika 2 Slika 3

Med nastavitvami poiščite povezljivost [Connectivity] (Slika 4), da se vam odprejo možnosti za povezovanje (Slika 5). Izberite [Bluetooth] (Slika 6). 

Slika 4 Slika 5 Slika 6

Pokazale se vam bodo naprave s katerimi imate ali ste že imeli vzpostavljeno povezavo Bluetooth. Če z glasbenim foteljem v UKM še niste imeli vzpostavljene povezave, ga boste morali poiskati med povezljivimi napravami v bližini. Izberite [Available devices] (Slika 7), da poiščete Bluetooth naprave v bližini (Slika 8). Potrdite napravo [Focal Wireless Receiver], da se napravi seznanita in povežeta (Slika 9). 

Slika 7 Slika 8 Slika 9

Uspešno povezavo bo potrdil kratek pisk na glasbenem fotelju, na uri pa bo prikazano stanje povezave [Focal Wireless Receiver Connected] (Slika 10). 

   
   Slika 10   

Na uri poiščite aplikacijo za predvajanje glasbe. Na Sliki 11 je za primer uporabljena aplikacija [Play Music]. Predvajate lahko pretočno glasbo iz svoje knjižnice ali glasbo, ki ste je predhodno naložili na uro (Slika 12). Poiščite želeno skladbo in sprožite predvajanje (Slika 13). 

Slika 11 Slika 12 Slika 13

Na koncu je potrebno prekiniti Bluetooth povezavo med napravo in glasbenim foteljem. Ponovno je potrebno odpreti nastavitve [Settings], kot je opisano zgoraj in prikazano na slikah od 1 do 6: [Settings] > [Connectivity] > [Bluetooth] > [Focal Wireless Receiver]. S pritiskom na [Disconnect] bo povezava med vašo napravo in glasbenim foteljem prekinjena (Slika 14). 

   
  Slika 14  

 

{{system_footer}}