Skip to Main Content

Beatnik Sound Station Chair

Napotki za povezavo in poslušanje glasbe v Beatnik Sound Station Chair

Predstavitev

Beatnik – The Sound Station Chair je večnamenski kos pohištva, ki uporabniku v pisarni, doma ali na javnem prostoru omogoča udoben počitek in zasebnost pri telefonskih pogovorih ali poslušanju glasbe. Je prvi stol z vrgajeno Apple AirPlay tehnologijo, podpira pa tudi BlueTooth komunikacijo za prenos zvoka z mobilnih telefonov, tabličnih in prenosnih računalnikov, TV sprejemnikov in sistema Apple TV.

Položaj vgrajenega BOSE 2.1 zvočnega sistema z integriranim ojačevalcem pod sedežem omogoča izjemen zvočni užitek, oblika in konstrukcija sedeža pa uporabnika ščitita pred neželenimi zvoki iz okolja in mu obenem zagotavljata zasebnost.

Konstrukcija z močnim kovinskim ogrodjem in stranicami iz lahke vezane plošče ter poliuretanske pene zagotavlja ergonomsko in večnamensko obliko sedeža. Beatnik tako omogoča številne načine udobnega sedenja glede na želje, potrebe ali počutje uporabnika.

BEATNIK je kombinacija visoke tehnologije in pohištva, s katero dosežemo visoko dodano vrednost izdelka, zaradi česar predstavlja noviteto na svetovnem tržišču.

(Vir: http://www.donar.si/trgovina/beatnik/)

{{system_footer}}