Skip to Main Content

Beatnik Sound Station Chair

Napotki za povezavo in poslušanje glasbe v Beatnik Sound Station Chair

Na glasbeni fotelj Beatnik Sound Station Chair se lahko povežete s katerokoli napravo, ki podpira Bluetooth tehnologijo:

  • prenosnik,
  • tablični računalnik,
  • pametni telefon,
  • medijski predvajalnik,
  • nosljivo naprav (npr.: pametno uro). 

Na vaši napravi vklopite Bluetooth povezavo ter poiščite in se povežite s "Focal Wireless Receiver". Če je potrebno, nastavite vašo napravo, da bo zvok predvajala preko Bluetooth povezave na Focal Wireless Receiver. 

Nato lahko uporabite katerikoli medijski predvajalnik na vaši napravi (za glasbo ali video) ali samostojno aplikacijo (npr.: YouTube) in zvok se bo predvajal na Beatnik Sound Station Chair. Na ta način lahko uživate tudi v predvajanju pretočnih vsebin (npr.: Google Play Music, Apple Music, Deezer...)

Ko glasbenega fotelja ne boste več uporabljali, prekinite povezavo Bluetooth med vašo napravo in Focal Wireless Receiver. 

V nadaljevanju so napotki za povezavo z različnimi napravami. Uvodoma so zapisani podatki o strojni in programski opremi naprave, ki je bila uporabljena za povezavo z glasbenim foteljem. Na vaši napravi se lahko prikaz menijev in korakov nekoliko razlikuje.  

{{system_footer}}