This is the "Začetek" page of the "Zdravstvena nega" guide.
Alternate Page for Screenreader Users
Skip to Page Navigation
Skip to Page Content
Raziskovalni vodiči Vsi vodiči Raziskovalni kalkulator Moodle

Zdravstvena nega  

Vodič je namenjen študentom in drugim uporabnikom, ki se ukvarjajo s področjem zdravstvene nega in potrebujejo informacije o dostopni literaturi.
Nazadnje posodobljeno: Mar 21, 2016 URL: http://libguides.ukm.um.si/content.php?pid=651976 Natisni vodič Posodobitve RSSEpoštna obvestila

Začetek Natisni stran
  Išči: 
 
 

Zdravstvena nega v UKM

Knjižnična zbirka s področja ZDRAVSTVENE NEGE se nahaja v drugem nadstropju. Potrebno literaturo si poiščete z uporabo COBISS/OPAC ali stopite do police na kateri je zbrana literatura s posameznega vsebinskega področja. V COBISS/OPAC lokalnem katalogu je oznaka: Prosti p. 2. nad. in numerična oznaka povzeta po UDK (Univerzalna decimalna klasifikacija) 616-083. Na policah prostega pristopa je zbrana temeljna znanstvena literatura (starejši naslovi so v skladišču), učbeniki, priročniki, zborniki s posvetovanj in nekaj naslovov poljudne literature.

 

 

BrowZine na UM

 

Strokovna referentka

Za nabavo, vsebinsko obdelavo in urejanje zbirke literature s področja ZDRAVSTVENE NEGE sem strokovna referenka Boža Janžekovič, univ. dipl. biol.

Pisarno imam v drugem nadstropju. Za vsebinske informacije in predloge za nakup literature  s področja ZDRAVSTVENE NEGE, se lahko oglasite osebno vsak delovni dan od 8.00 do 14.30; na e-naslov: boza.janzekovic@um.si ; telefon: 02 250 7 441.

 

UM:NIK

V UM:NIK-u lahko iščete po večini virov, ki jih imamo naročene na Univerzi v Mariboru.

UM:NIK
Omejite rezultate

Niste našli?

Opis

Loading  Nalagamo...

Tip