This is the "O zbirki" page of the "Bibliotekarska zbirka" guide.
Alternate Page for Screenreader Users
Skip to Page Navigation
Skip to Page Content
Raziskovalni vodiči Vsi vodiči Raziskovalni kalkulator Moodle

Bibliotekarska zbirka  

Vsebuje gradivo s področja bibliotekarstva in sorodnih znanosti. Predstavlja temeljno zbirko literature na tem območju, namenjeno študentom bibliotekarstva, knjižničarjem in strokovnim delavcem, ki se pri svojem delu srečujejo s tem področjem.
Nazadnje posodobljeno: Aug 24, 2016 URL: http://libguides.ukm.um.si/content.php?pid=584926 Natisni vodič Posodobitve RSSEpoštna obvestila

O zbirki Natisni stran
  Išči: 
 
 

TOP 5

1. Odprta je ob delavnikih med 8. in 19. uro ter ob sobotah med 9. in 13. uro, v času poletnih počitnic po poletnem delovnem času.

2. Nahaja se v 1. nad. knjižnice, v prostorih Informacijske službe in je polodprtega tipa. Za njeno uporabo se morate zglasiti pri informacijskem pultu. 

3. V zbirki se nahaja ca. 2.500 enot gradiva, dostopnega v lokalnem katalogu (COBISS/OPAC). Gradivo označuje na nalepki črka B, v računalniškem katalogu pa izpis Bibliotekarska zbirka. Tematsko sorodno gradivo stoji tudi na drugih lokacijah v knjižnici. Večino gradiva si je mogoče izposoditi na dom. 

4. Elektronske vire najdete v bazah podatkov UKM (Emerald, Lista etc.). Za dostop do virov knjižnica ponuja brezžična omrežja Eduroam, Libroam in WiGuestUKM.

5. Gradivo lahko pregledujete oz. do njega dostopate v študijski sobi, v prostoru za skupinsko delo, čitalnici ČUK, na delovnih postajah v časopisni čitalnici ali kje drugje v knjižnici .

 

Kaj pogrešate pri vodiču?

Vam je informacija pomagala?

Kako uporabna je ta stran?
(1 = Ni uporabna, 5 = Zelo uporabna)

Dodatni komentarji:


Vaša epošta:


 

Imate predlog?

Ali v naši zbirki pogrešate določeno publikacijo, za katero se vam zdi, da bi jo morali imeti?

Posredujte osnovne informacije o publikaciji in počakajte na naš odgovor.

natasa.stadler@um.si

 

Vrtiljak novosti

Soc1.jpeg

Prenovljena in razširjena izdaja standardnega dela

Opis

Loading  Nalagamo...

Tip