Skip to main content

Elektronski viri A-Ž

Poiščite najboljši elektronski vir za svojo raziskavo.

Loading...

Novi elektronski viri

Loading...
Univerza je za vas pridobila:
  • IUS-INFO
  • Vir v UKM
Novo
Pravni in poslovni informacijski portal IUS-INFO vsebuje največji izbor pravnih informacij iz Slovenije in Evropske unije na enem mestu. Na voljo so vsebine iz profesionalnega paketa, ki obsega naslednje: Uradni list RS, Poročevalec DZ, mednarodne pogodbe, register veljavne zakonodaje, zakonodaja EU, izbrani komentarji zakonov, arhiv revij Pravna praksa, Podjetje in delo, Delavci in delodajalci in Odvetnik, izbrana diplomska dela, Sodnikov informator, sodna praksa RS, EU in ESČP, arhiv spletnih seminarjev, vzorci pogodb in internih aktov, strokovna obvestila, zakonodajna sled.
  • PressReader
  • Naročniški vir UM
Novo
Vir prinaša spletni dostop do svežih časnikov in raznolikih poljudnih in strokovnih revij iz več kot 120 držav, v več kot 60 jezikih. Kot pri branju tiskanih edicij lahko uporabnik brska po člankih, oglasih, komentarjih in slikah. Iskati je mogoče tudi po ključnih besedah po vseh naslovih in celotnem 90-dnevnem arhivu. Zbirka trenutno obsega več kot 7.000 naslovov, vključeni pa so tudi trije slovenski časniki: Večer, Dnevnik in Nedeljski Dnevnik.
  • ProQuest
  • Naročniški vir UM
Novo
Portal elektronskih knjig ponudnika ProQuest, ki nudi dostop do celotnih besedil elektronskih knjig, ki so trajna last Univerzitetne knjižnice Maribor. Knjige lahko prebiramo neposredno preko spleta, si jih izposodimo ali prenesemo le posamezna poglavja.
Loading...
Loading...
title
Loading...